Hoppa till sidans innehåll

Kläder

2017-12-06 22:52
Klubbkläder från Stadium Team Sales Tyvärr är det för tillfället svåra att beställa våra tränings- och tävlingskläder från Adidas och SOC på nätet via Stadium TeamSales. Anledningen till detta är tudelad.
  • Uppdaterad: 2017-12-06 22:52

Klubbkläder från Stadium Team Sales

Tyvärr är det för tillfället svåra att beställa våra tränings- och tävlingskläder från Adidas och SOC på nätet via Stadium TeamSales. Anledningen till detta är tudelad.

När det gäller Adidas har vi använt oss av en kollektion som under hösten har utgått ur Adidas sortiment. Vi kommer vid årskskiftet att besluta om en ny, liknande kollektion och den kommer förhoppningsvis att visas i samband med TFiKs årsavslutning den 28 januari. Vid det tillfället kommer man att kunna prova och beställa dessa nya kläder på plats. Men för tillfället finns det bara kvar några enstaka Adidas-plagg i udda storlekar och därför väljer Stadium att sluta sälja dessa.

Däremot kommer vi att använda samma sortiment som tidigare när det gäller kläderna från SOC. Varför dessa kläder inte  går att beställa via Stadiums hemsida är idag oklart och kontakt har tagits med vår kontaktperson på Stadium TeamSales. Mer information om detta kommer…

Så håll ut, för det kommer nya, snygga TFiK-kläder under vintern som förhoppningsvis kan köpas både på visningen den 28 januari och på Stadiums hemsida under fliken Team Sales.

Skribent: Lars Axelsson
Epost: Adressen Gömd

 

  

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info


Våra Sponsorer

 

 

ica-nara-logotyp

Kryddlunds nära

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer