Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Beställningsproblem för närvarande. Läs mer här!

TFiK har ingått ett avtal med Stadium avseende kläder och idrottsutrustning för klubbens friidrottare. Detta avtal kompletterar nuvarande avtal med "TRIMTEX" som  framförallt avser special designande tävlingskläder för våra äldre friidrottare.

Stadium:

SOC- och Adidaskläder från Stadium

På TFiKs hemsida hittar du länken till profilkläderna med aktuella TFiK-priser. Du kan även gå in på Stadium teamsales. Klicka på de tre ränderna uppe till vänster, så kommer du till föreningssidor. Där hittar du Trollhättan Friidrottsklubb och profilkläderna. Mer fakta om du klickar   på Information, Storleksguide eller Hur beställa. På den senare finns beställningsblanketten.

Genom beställningsblanketten beställer du löpande de kläder, som du behöver.

Beställningen lämnas in till Stadium på Överby, alternativ mailas, This is a mailto link och därefter skickas den vidare för tryck så fort som samlade order överstiger 1000 kr, vilket är fraktfrigränsen. När det sedan är dags att hämta ut kläderna på Stadium vill vi att du redan har betalat in beloppet på TFiKs plusgiro 493292-7. Du kan tills vidare boka tid för provning, ring Stadium Teamsales 010-452 85 59

 Via hemsidan Stadium Teamsales kan du också beställa profilkläderna från SOC och Adidas. Då krävs att du registrerar dig som användare. Använd www.stadium.se/teamsales

 TFiK kommer också med jämna mellanrum ordna klubbdagar på Stadium, där du som kund kan prova olika storlekar. Detta annonseras på vår hemsida och på Facebook.

TFiK utgår ifrån att du har ett Stadiummedlemskap. Om inte, besök butiken på Överby och ansök om medlemskapet. Se till att hela släkten har medlemskap, för alla köp ger ju egen bonus, inte bara på friidrottskläder. Dessutom vill vi att du kopplar ditt personliga konto till TFiK. Då får även TFiK bonus. I kassan på Stadium finns ett TFiK-Stadiumkort ifall du har missat denna koppling.

Klubbens kontaktperson avseende avtalet med Stadium är Sara Ekström. Vänd dig dock i första hand direkt till Stadium.
Stadium: Exempel kläder  
Trimtex:
Vid köp av tävlings/träningskläder från Trimtex gäller följande:
Alt1. Trollhättans friidrottsklubbs medlemmar har möjlighet att beställa kläder direkt från Trimtex en gång per år. TFIK anordnar inför ny beställning visning av kläder vid 3 tillfällen. Man kan då prova och känna på storlekar och material. Visningen sker i början av året. Det kommer information på TFIK's hemsida i god tid innan visningen. Även tränarna kommer att informera sina aktiva då det är dags.
Alt2. De kläder som Trollhättans friidrottsklubb har på lager finns i målhuset på Edsborg. Man tar de kläder man önskar köpa. Ens tränare skriver en räkning enligt prislista. Räkningen tar man med sig hem och betalar den omgående till Trollhättans friidrottsklubb. Pg 493292-7. Skriv i inbetalningen på nätet vem det är som betalar samt vilka kläder som avses.
 Tränaren meddelar kassören vad som sålts så att han har koll på hur mycket som ska komma in och från vem som beställt. Vid frågor kontakta Anette Lindauer 0768-18 36 16, This is a mailto link
TRIMTEX: Bilder kommer

 

Uppdaterad: 07 DEC 2017 11:09
Skribent: Jonas Feldthusen
Epost: Adressen Gömd

 

 

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info


Våra Sponsorer

 

 

ica-nara-logotyp

Kryddlunds nära

af

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer