Hoppa till sidans innehåll

Friidrottsskolan

Trollhättan FIKs sommarfriidrottsskola

Vår sommarfriidrottsskola genomförs varje sommar i perioden från skolan slutar till semestern.

Tränare är normalt våra äldre aktiva och sammanhållande Gunnel Andersson som även är med i klubbens styrelse och med mångårig erfarenhet som tränare och lärare på Magnus Åbergs Gymnasiet.

Vi vill att de akiva skall få lära sig friidrottens grunder och få pröva på de flesta av friidrottens grenar. Vägen till utveckling går genom lek och rörelse i en avslappnad och trygg miljö. Det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna och trivs med oss som tränare och med sina kamrater.

Träningarna genomförs med utgångspunkt från  vår arena Edsborg. Vi kommer att genomföra en avslutningstävling sista dagen med fokus på eget resultat snarare än placering. Om du har amält dig till friidrottsskolan får du desssutom gratis medlemskap för resten av året och kan delta i föreningens träningar och aktiviteter Se vidare info för resp år nedan. Välkomna! /Styrelsen

Följande Gäller för 2018:

Under veckorna 25 till 28 genomför vi vår populära friidrottsskola för 6--13 år på Edsborg. Efter bidrag från kommunen kommer vi glädjande nog att kunna erbjuda aktiviteten gratis!

Plats: Edsborg, Samling nedanför läktaren
Öppet för ungdomar 6--13 år
Datum: Veckorna 825--828 (4v) Måndag till Onsdag
Tid: 09.50 till 12.00. OBS! Aktiva ombeds att komma i tid! Ombyte sker hemma, Ta med kort/långbyxor, jacka och bra skor för löpning, Vid regn ta med regnkläder, Glöm inte vattenflaska!!
Kontakt: Gunnel Andersson 070-573 68 61
Kostnad: Gratis!

Nytt för i år är att klubben har engagerat äldre fritidsledare i verksamheten.Som vanligt kommer aktiva ur klubben agera tränare.

Varmt välkomna!

Styrelsen genom Lars

 

   

 

 

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info


Våra Sponsorer

 

 

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 

 

 

 

 

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer