Hoppa till sidans innehåll

Grupp 1 7-10 år

Grupp 1 tränar 15.00-17.00 på söndagar. Vi träffas i Nils Ericsongymnasiets idrottshall, se till att Britt prickar av alla aktiva innan ni går in i hallen!

Tänk på följande:

  • Fylld vattenflaska, träningsskor och uppsatt hår är regler som vi har vid våra träningar. Ha överdragskläder på, dessa tas av då vi är varma efter uppvärmningen.
  • Föräldrar kommer att få hjälpa till under träningarna. Tränaren talar om vilken hjälp som behövs vid varje tillfälle. När vi tränar roliga hinderbanor så behöver alla föräldrar hjälpa till. Ha gärna träningsskor på er!
  • Vi börjar träningen med information och upprop ca. 10-15 minuter och avslutar träningen tillsammans med en sammanfattning av genomförd träning.
  • I gruppen provar de aktiva alla olika grenar som finns i friidrott. Träningen anpassas efter hur stor gruppen är och hur många tränare som finns. Det är upp till tränaren att avgöra vilken träning som sker vid varje tillfälle.
  • Inomhus tränar vi mycket längdhopp, höjdhopp, löpträning, spänst, kast, kula och stafett. 
  • Kolla försäkerhetsskull i kalendern Grupp 1 vid varje träningstillfälle när vi har träning eller inte. Det kan vara en tävling, avslutning eller lov som gör att träningen är inställd eller ändrad. 
  • Vi kommer att ha träning under hela hösten fram till och med 16:e december med upphåll under jul- och nyår.

Är ni en ny friidrottare så kom och prova på friidrott när den är som roligast under 3 söndagar.
Känns det bra så är det bara att betala medlemsavgiften. 

Har ni några frågor så finns Helena på telefon 0708-869854 (gärna på kvällen sent spelar ingen roll) eller på This is a mailto link

Välkomna!!

TFiK:s nyheter

På grund av underhållsarbeten vecka 8 av Nisses Idrottshall har vi inte tillgång till hallen under vecka 8. Träningen är därför inställd 24 februari. Välkomna igen den 3 mars!
 
På grund av underhållsarbeten vecka 8 av Nisses Idrottshall har vi inte tillgång till hallen under vecka 8. Träningen är därför inställd 21/2 och 24/2 på Nisse. Välkomna igen ...
 
Lördagen 16:e mars är det inomhustävling i Rimnershallen, Uddevalla för P/F 11 och yngre. Anmäl er gärna!
 
Boka in måndagen den 2019-03-04. Kl 18.30. Vi genomför då klubbens årsmöte där klubbens resultat för 2019 kommer att redovisas. Plats Klubbhuset. Alla medlemmar är välkomna oc...
 
Nu finns planeringen för helgens tävling på hemsidan. Följ länken nedan. OBS! Vi är fortfarande i behov av fler funktionärer. Hör gärna av er till Lars om ni kan tänka er att ...

 

  

 

 

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info


Våra Sponsorer

 

 

ica-nara-logotyp

Kryddlunds nära

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer