Hoppa till sidans innehåll

Grupp 1 7-10 år

 

Här i Grupp 1 tränar de aktiva i TFiK som är 7, 8, 9 och 10 år söndagar på Edsborg. De som är 10 år 2018 (födda 2008) får träna med Grupp 2 på torsdagar fram till McDonaldsspelen den 27:e Maj. Efter McDonaldsspelen, med start torsdagen 31:a Maj, tränar 10-åringarna torsdagar och söndagar i Grupp 2.

Grupp 1 tränar 16.00-18.00 på söndagar. Vi träffas på bortre delen av läktaren, se till att Britt prickar av alla aktiva innan ni sätter er!

Vid ett par tillfällen då det är fotbolls-match på A-plan kommer vi att träna på Sandhemsspåret istället, se separat information under kalender grupp 1.

  • Fylld vattenflaska, träningsskor och uppsatt hår är regler som vi har vid våra träningar. Ha överdragskläder på, dessa tas av då vi är varma efter uppvärmningen.
  • Föräldrar kommer att få hjälpa till under träningarna. Tränaren talar om vilken hjälp som behövs vid varje tillfälle. När vi tränar roliga hinderbanor så behöver alla föräldrar hjälpa till. Ha gärna träningsskor på er!
  • Vi börjar träningen med information och upprop ca. 10-15 minuter och avslutar träningen tillsammans med en sammanfattning av genomförd träning.
  • I gruppen provar de aktiva alla olika grenar som finns i friidrott. Träningen anpassas efter hur stor gruppen är och hur många tränare som finns. Det är upp till tränaren att avgöra vilken träning som sker vid varje tillfälle.
  • Utomhus tränar vi mycket längdhopp, höjdhopp, löpträning, spänst, kast, kula, spjut, stav och stafett. 
  • Kolla försäkerhetsskull i kalendern Grupp 1 vid varje träningstillfälle när vi har träning eller inte. Det kan vara en tävling, avslutning eller lov som gör att träningen är inställd eller ändrad. 
  • Vi kommer att ha träning under hela våren och hösten fram till 30:e September så när som fyra veckors sommaruppehåll i juli/augusti.

Är ni en ny friidrottare så kom och prova på friidrott när den är som roligast under 3 söndagar. Känns det bra så är det bara att betala medlemsavgiften. 

Har ni några frågor så finns Helena på telefon 0708-869854 (gärna på kvällen sent spelar ingen roll) eller på This is a mailto link

Välkomna!!

TFiK:s nyheter

Söndagen den 14 oktober startar inomhusträningen för Grupp 1
 
TFiK fyller 10 år I höst Detta tänkte vi fira med en liten festlighet fredagen den 9 nov och den 10 nov. Mera information om var och hur återkommer vi med, men boka redan in d...

 

  

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info


Våra Sponsorer

 

 

ica-nara-logotyp

Kryddlunds nära

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer