Hoppa till sidans innehåll

Grupp 1 7-10 år

Grupp 1 är för de aktiva som är 7, 8 och 9 år. Vi tränar 16.00-18.00 på söndagar. Vi träffas på Edsborg i Trollhättan vid läktaren närmast målhuset. Glöm inte att Britt prickar av alla aktiva innan ni går upp på läktaren.

Övergång till grupp 2

Alla aktiva i grupp 1 som fyller 10 år i år har möjlighet att få en mjuk övergång till nästa grupp. Vi låter den aktive vara med i grupp 1 på söndagar och provar på att träna med grupp 2 på torsdagar. Vi kör detta upplägg fram till sommar uppehållet med början med torsdagen den 9/5. Känns inte detta bra av någon anledning så prata med någon av oss tränare så kommer vi fram till en bra lösning. 

Tänk på följande:

  • Fylld vattenflaska, träningsskor och uppsatt hår är regler som vi har vid våra träningar. Ha överdragskläder på, dessa tas av då vi är varma efter uppvärmningen.
  • Föräldrar kommer att få hjälpa till under träningarna. Tränaren talar om vilken hjälp som behövs vid varje tillfälle. Ha gärna träningsskor på er!
  • Vi börjar träningen med information om vad vi ska göra idag och avslutar träningen tillsammans med en sammanfattning av genomförd träning.
  • I gruppen provar de aktiva alla olika grenar som finns i friidrott. Träningen anpassas efter hur stor gruppen är och hur många tränare som finns. Det är upp till tränaren att avgöra vilken träning som sker vid varje tillfälle.
  • Kolla försäkerhetsskull i kalendern Grupp 1 vid varje träningstillfälle när och var vi har träning. Det kan vara en tävling, avslutning eller lov som gör att träningen är inställd eller ändrad. 

Är ni en ny friidrottare så kom och prova på friidrott när den är som roligast under 3 söndagar.
Känns det bra så är det bara att betala medlemsavgiften. 

Har ni några frågor så finns Helena på telefon 0708-869854 (gärna på kvällen sent spelar ingen roll) eller på This is a mailto link

Välkomna!!

TFiK:s nyheter

Den 30:e Maj är det dags för årets första seriematch i Västergötland. För försat gången deltar herrarna i Ljungby medan damerna gör debut i Div1 i Kristianstad. Laguttagning ...
 
Kommande helg söndag 26/5 är det åter dags för årets McD. Nedan följer funktionärsinfo. OBS! Vi behöver fler. Ni som kan hör av er till Lars 0708-869966
 
Den här tävlingen är en riktigt rolig tävling och perfekt för er som är nybörjare i att tävla i friidrott.
 
Nu är det hög tid för oss att anmäla oss till vår egen tävling på Edsborg. Senast den 17/5 behöver ni göra detta.
 
Den 19 maj springer tusentals barn, 7-13 år, Lilla Varvet i Slottsskogen, Göteborg och för äldre barn finns Cityvarvet den 18 maj. Detta är en del av Göteborgsvarvet veckan.

 

   

 

 

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info


Våra Sponsorer

 

 

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 

 

 

 

 

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer