Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Klubbkläder

TFiK har ett avtal med Stadium avseende kläder och idrottsutrustning för alla klubbens friidrottare. Detta avtal kompletterar avtalet med "trimtex", vilket framförallt avser special-designande tävlingskläder för våra äldre friidrottare.

Vid köp av tävlings-/träningskläder från Craft via Stadium gäller följande:

   Alt 1. TFiKs medlemmar har möjlighet att prova och beställa kläder från Stadium cirka två gånger per år. Beställning och utprovning av kläderna kommer att anordnas gemensamt mellan TFiK och Stadium. Plats och datum meddelas på TFiKs hemsida och på Facebook. Även tränarna kommer att påminna om detta när det närmar sig. Information om leverans och betalning ges i samband med utprovningen.

   Alt 2. Beställning under säsongen kan även göras via en länk till Stadium TeamSales på TFiKs hemsida (se nedan). Varje person som vill göra en beställning behöver dock skapa ett användar-id för att kunna beställa TFiKs profilkläder. (Detta behöver man endast göra första gången.) Beställningar som är gjorda via hemsidan hämtas ut och betalas på Stadium. Vid betalning av profilkläder kommer TFiKs medlemskort att registreras.

    www.stadiumteamsales.se/trollhattanfriidrott


Om man beställer produkter via Stadium TeamSales kan det vara bra att gå ihop ett par stycken till en grupp eftersom det på order under 1000 kronor tillkommer en fraktavgift på 149 kronor. När ni har gjort en beställning kommer er TeamSales-säljare att kontakta er för information. (TFiKs kontakt på TeamSales är Renata Andersson, 010-4528559, This is a mailto link )  Ni kan också följa er order på TeamSales hemsida.

TFiK utgår ifrån att du har ett Stadium-medlemskap. Om inte, besök butiken på Överby eller registrera dig som kund på hemsidan och ange att du stöder TFiK som förening. Därefter kan du beställa allt som finns i TFiKs sortimentet till rabatterat pris. Se till att hela släkten har medlemskap, för alla köp, inte bara på friidrottskläder, ger förutom egen bonus, även bonus till TFiK.

Vid allmänna frågor om kläder från Stadium kontakta

Sara Ekström, 0730-442547, This is a mailto link

 

Vid köp av tävlings-/träningskläder från Trimtex gäller följande:

   Alt 1. TFiKs medlemmar har möjlighet att prova och beställa kläder direkt från Trimtex en gång per år. TFiK anordnar inför varje ny beställning visning av kläderna vid tre tillfällen i början av året. Man kan prova storlekar och känna på materialet. Plats och datum meddelas på TFiKs hemsida och på Facebook. Även tränarna kommer att påminna om detta när det närmar sig. Information om leverans och betalning ges i samband med utprovningen

   Alt 2. TFiK har ett litet lager med kläder från Trimtex i målhuset på Edsborg. Man kan be någon tränare att öppna och visa kläderna och är där några kläder som man vill köpa så skriver tränaren en räkning enligt prislistan. Räkningen betalas omgående till Trollhättans friidrottsklubb, pg 493292-7. Skriv vem som har handlat samt vilka kläder som avses i inbetalningen. Tränaren meddelar kassören vad som sålts så att det finns information om vad som ska betalas och från vem.


Vid allmänna frågor om kläder från Trimtex kontakta

Anette Lindauer, 0768-183616, This is a mailto link

Uppdaterad: 28 JUN 2018 15:28 Skribent: Jonas Feldthusen
Epost: Adressen Gömd

 

    

 

 

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info

SM-sponsorer

Våra Sponsorer

 

 

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 

 

 

 

 

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer