Klubbkläder

TFiK har ett avtal med både Stadium och Trimtex när det gäller tränings- och tävlingskläder. Kläderna från Stadium är av märket Craft, vilket passar alla friidrottare oavset ålder. Kläderna från Trimtex är special-designande tävlingskläder och framförallt avsedda för äldre friidrottare.

Vid köp av tävlings- och träningskläder från Stadium gäller följande:

Alt 1. TFiKs medlemmar har möjlighet att prova och beställa kläder från Stadium cirka två gånger per år. Beställning och utprovning av kläderna kommer att anordnas gemensamt av TFiK och Stadium, antingen i TFiKs lokaler eller i Stadiums butik på Överby. Tid och plats meddelas när det närmar sig.

Alt 2. Beställningar kan också göras när som helst under året via Stadiums hemsida (https://www.stadium.se/foreningar/1573710). Kläderna kan hämtas ut gratis i butik eller hämtas hos närmaste postombud.

TFiK utgår ifrån att du har ett Stadium-medlemskap. Om inte, besök butiken på Överby eller registrera dig som kund på hemsidan och ange att du stöder TFiK som förening. Därefter kan du beställa allt som finns i TFiKs sortimentet till rabatterat pris. Se till att hela släkten har medlemskap, för alla köp, inte bara på friidrottskläder, ger förutom egen bonus, även bonus till TFiK.

Vid allmänna frågor om kläder från Stadium kontakta:

Sara Ekström, 0730-442547, This is a mailto link

Vid köp av tävlings-/träningskläder från Trimtex gäller följande:

Alt 1. TFiKs medlemmar har möjlighet att prova och beställa kläder direkt från Trimtex en gång per år. TFiK anordnar inför varje ny beställning visning av kläderna vid tre tillfällen i början av året. Information om leverans och betalning ges i samband med utprovningen

Alt 2. TFiK har ett litet lager med kläder från Trimtex i målhuset på Edsborg. Man kan be någon tränare att öppna och visa kläderna och är där några kläder som man vill köpa så skriver tränaren en räkning enligt prislistan. Räkningen betalas omgående till Trollhättans friidrottsklubb, pg 493292-7. Skriv vem som har handlat samt vilka kläder som avses i inbetalningen. Tränaren meddelar kassören vad som sålts så att det finns information om vad som ska betalas och från vem.

Vid allmänna frågor om kläder från Trimtex kontakta:

Anette Lindauer, 0768-183616, This is a mailto link

Uppdaterad: 28 JUN 2018 15:28 Skribent: Jonas Feldthusen

Information om hur Corona

påverkar våra aktiviteter

Följ oss på sociala medier

"TeamTFIK"

Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5