Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer


Nedan finns planering för funktionärer i samband med USM den 9--11 Aug. Passindelning är genomförd tillsammans med resp grenledare. Kontakta denna om du vill göra några ändringar. Tack för att ni ställer upp!

Länk till funktionärsprogram V6

Årets USM tävling är den i särklass största arena friidrottstävling som någonsin genomförts i Trollhättan. Det är en stor utmaning för vår klubb och målet är att kunna göra detta till en bra upplevelse för aktiva, ledare, föräldrar och inte minst våra egna funktionärer.

Arenan är fixad och hotellen fullbokade så nu börjar vi bli redo.

För att kunna genomföra en bra och rättvis tävling åtgår ett stort antal funktionärer. Sammanlagt är det ca 200 individer som skall planeras under de tre dagarna. Vi räknar med att samtliga som är engagerade under en dag även äter lunch på Stavreskolan som klubben bjuder på. Matkuponger tillsammans med funktionärströja (får behållas) delas ut av resp grenledare i samband med 1.a samling.

Bifogat funktionärsprogram är framtaget tillsammans med resp grenledare och efter kontakt med respektive individ. Om något är felaktigt är vi tacksamma för om ni sätter er i kontakt med resp grenledare för att försöka reda ut hur detta skall hanteras.

Tack för ditt engagemang i friidrotten i Trollhättan!

Lars Axelsson
Tävlingsledare
0708-86 99 66

Uppdaterad: 23 AUG 2018 18:28 Skribent: Jonas Feldthusen
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Lars Axelsson, Sunnanvindsvägen 15
46159 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0708869966, 0732110730
E-post: tfikfriidrott@outloo...

Se all info

Sponsorer av USM 2018