Hoppa till sidans innehåll

Friidrottsskolan

TFIKs sommarfriidrottsskola

På friidrottsskolan får man lära sig friidrottens grunder och man får prova på de flesta friidrottsgrenarna. Vägen till utveckling går genom lek och rörelse i en avslappnad och trygg miljö. Därför är det viktigt för oss att alla känner sig välkomna och trivs med både tränare och kompisar. 
Träningarna genomförs på vår hemmaarena, Edsborg. Klubben har engagerat äldre ungdomar ur dom "egna leden" i verksamheten och som tränare.  Sista dagen planeras en avslutningstävling men med tanke på covid kan detta moment komma att anpassas. Fokus på tävlingen är på det egna resultatet, snarare än på placering. 

 

Följande gäller för 2021:

2021: Under veckorna 24,25,26,27 genomför vi vår populära friidrottsskola på Edsborg för barn och ungdomar som är ca 6-13 år. 

Formerna för årets friidrottsskola är under analys med tanke på Covid. Var beredd på att det kan ske förändringar med kort varsel. Information om förändringar kommer att läggas ut här.

Under förutsättning att verksamheten kan bedrivas normalt kommer vi att genomföra träningar resp vecka Må--Ons kl 10--12. Samling för registrering ca 10 min innan starttid. Första måndagen vill vi att eleverna kommer 30 min innan. Var beredd att kunna uppge  fullständigt personnr, telefonnr till förälder och mailadress. 

Kostnaden är: Kommer att uppdateras i närtid. I kursavgiften ingår en T-shirt och försäkring. Betalande som deltagit i minst tre träningar kommer dessutom automatiskt att bli medlemmar i klubben fram till årsskiftet och kan därmed även ta del av klubbens ordinarie träningar under sommar och höst.

Med tanke på Covid kan årets friidrottsskola behöva att delas i mindre grupper. Om så blir fallet och antalet anmälda är stort kommer vi e.v att behöva nyttja fler veckodagar och/eller även eftermiddagar. Detta kommer att beslutas senast 2 veckor före start. 

Plats:    Edsborg, Samling nedanför läktaren.
Datum: Veckorna 24, 25, 26, 27
Tid:       9.50 till 12.00. Kom i tid!

Inskrivning sker måndagen den 14/6 från 09.30.
Ombyte sker hemma. Ta med vattenflaska och bra skor för löpning., Vid regn, ta med regnkläder!!

Anmälan: Till Gunnel Andersson på Mail This is a mailto link. Ett tips är att anmäla sig i förväg så går registeringen snabbare.

Kontakt: Gunnel Andersson: 070-573 68 61 alt This is a mailto link

 Vi kommer respektera folkhälsomyndighetens regler.

Varmt välkomna!

Styrelsen genom Lars Axelsson

 

 

 

 

 

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: tfikfriidrott@outloo...

Se all info

SM-sponsorer

Våra Sponsorer

 

 

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

 

 

 

 

 

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer