Hoppa till sidans innehåll

Friidrottsskolan

TFIKs sommarfriidrottsskola och "friidrottsfritids"

På friidrottsskolan får man lära sig friidrottens grunder och man får prova på de flesta friidrottsgrenarna. Vägen till utveckling går genom lek och rörelse i en avslappnad och trygg miljö. Därför är det viktigt för oss att alla känner sig välkomna och trivs med både tränare och kompisar. 
Träningarna genomförs på vår hemmaarena, Edsborg. Klubben har engagerat äldre ungdomar ur dom "egna leden" i verksamheten och som tränare.  Sista dagen planeras en avslutningstävling men med tanke på covid kan detta moment komma att anpassas. Fokus på tävlingen är på det egna resultatet, snarare än på placering. 

På grund av Covid 19 har det in i det sista varit oklart hur förutsättningarna skulle bli med årets arrangemang. Trollhättans Stad har bestämt sig för att sponsra årets verksamhet i syfte att hålla nere anmälningsavgiften och ge fler möjlighet att delta. Enhetspriset är 100kr för icke medlem och 50 kr för medlemmar i klubben oavsett hur många dagar man deltar (speciella regler för friidrottsfritids enligt nedan)

 

Följande gäller för 2020:

Under veckorna 25/26 och 32/33 genomför vi vår populära friidrottsskola på Edsborg för alla barn och ungdomar som är 6-13. Efter bidrag från kommunen kommer vi glädjande nog att kunna erbjuda aktiviteten till ett mycket förmånligt pris. 100kr för icke medlem och 50 kr för klubbmedlemmar. Oavsett om eleven är med en eller flera veckor. I priset ingår en T-shirt samt försäkring!

Plats:    Edsborg, Samling nedanför läktaren.
Datum: Veckorna 25/26 samt 32/33 (4v). Måndag till onsdag varje vecka.
Tid:       9.50 till 12.00. Kom i tid!

Inskrivning sker måndagen den 15/6 från 09.30.
Ombyte sker hemma. Ta med vattenflaska och bra skor för löpning., Vid regn, ta med regnkläder!!

Kontakt: Gunnel Andersson: 070-573 68 61 alt This is a mailto link, Ett tips är att anmäla sig i förväg så går registeringen snabbare.

Måndag--Torsdag V33: Nytt för i år är att vi kommer genomföra ett "friidrottsfritids" på prov V33. Lämna ditt barn vid arenan kl 09.50 och hämta kl 15.00. Barnen kommer att få  Lunch (Catring alt på Stavreskolan) och vara med om massor av roliga aktiviteter. Förmiddagarna blir det träning med övriga elever medan eftermiddagen kommer att ledas av två av våra äldre aktiva bara för eleverna på fritids.

Vid regn kommer vi att kunna träna inomhus i stavreskolans gymnastiksal.

Anmälan är bindande och sker genom att maila på: This is a mailto link senast den 7.e Juni

Kostnad: 1000 kr per barn.

Ett villkor är att fler än 10 elever anmäler sig och uppnår vi inte detta förbehåller sig klubben att ställa in aktiviteten.

 Vi kommer respektera folkhälsomyndighetens regler.

Varmt välkomna!

Styrelsen genom Lars Axelsson

 

 

 

 

 

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info

SM-sponsorer

Våra Sponsorer

 

 

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 

 

 

 

 

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer