Hoppa till sidans innehåll

Grupp 1 7-10 år

Grupp 1 är för de aktiva som är 7, 8, 9 och 10år. Vi tränar 16.00-18.00 på söndagar. Vi träffas på idrottsplatsen Edsborg i Trollhättan på läktaren närmast 100meters målet.  

Tänk på följande:

  • Ta med fylld vattenflaska och ha uppsatt hår vid våra träningar. Ha överdragskläder på, dessa tas av då vi är varma efter uppvärmningen.
  • Föräldrar kommer att få hjälpa till under träningarna. Tränaren talar om vilken hjälp som behövs vid varje tillfälle. Ha gärna träningskläder på er!
  • Vi börjar träningen med information om vad vi ska göra idag och avslutar träningen tillsammans med en sammanfattning av genomförd träning.
  • I gruppen provar de aktiva alla olika grenar som finns i friidrott. Träningen anpassas efter hur stor gruppen är och hur många tränare som finns. Det är upp till tränaren att avgöra vilken träning som sker vid varje tillfälle.
  • Kolla försäkerhets skull i kalendern Grupp 1 vid varje träningstillfälle när och var vi har träning. Det kan vara en tävling, avslutning eller lov som gör att träningen är inställd eller ändrad. 

Ni som har aktiva som fyller 10 år i år kommer att går över till grupp 2 under våren genom en mjuk övergång. Ni tränar med grupp 1 på söndagar och grupp 2 på torsdagar fram till sommaruppehållet eller så länge ni och tränaren tycker att det behövs. Efter sommaren så är det grupp 2 på heltid som gäller. 

Är ni en ny friidrottare så kom och prova på friidrott när den är som roligast under 3 söndagar.
Känns det bra så är det bara att betala medlemsavgiften. 

Har ni några frågor så hör av er till Henrik Tersing på telefon 070-346 49 58 eller till This is a mailto link

Välkomna!!

TFiK:s nyheter

Boka in måndagen den 2021-03-01. Kl 18.30. Vi genomför då klubbens årsmöte där klubbens resultat för 2020 kommer att redovisas samt val av nya klubbrepresentanter. Plats Klubb...
 
31 Jan har vi planerat att genomföra vår traditionella årsavslutning för 2020 på MÅG. På grund av Corona kommer vi troligen tvingas att genomföra arrangemanget digitalt. Inrik...
 
 
Vi bjuder in till den årliga julnissen för aktiva i grupp 1 och 2. En rolig tävling som genomförs i Nils Ericssons gymnastikhall den 20 december.

 

 

 

 

 

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info

SM-sponsorer

Våra Sponsorer

 

 

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 

 

 

 

 

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer