Hoppa till sidans innehåll

Grupp 1 7-10 år

Grupp 1 är för de aktiva som är 7, 8, 9 och 10år. Vi tränar 15.00-16.55 på söndagar. Vi träffas i Nils Ericsonsgymnasiets gymnastiksal i Trollhättan. Glöm inte att Britt prickar av alla aktiva innan ni går in i salen. 

Tänk på följande:

  • Fylld vattenflaska, träningsskor för inomhusträning och uppsatt hår är regler som vi har vid våra träningar. Ha överdragskläder på, dessa tas av då vi är varma efter uppvärmningen.
  • Föräldrar kommer att få hjälpa till under träningarna. Tränaren talar om vilken hjälp som behövs vid varje tillfälle. Ha gärna träningsskor på er!
  • Vi börjar träningen med information om vad vi ska göra idag och avslutar träningen tillsammans med en sammanfattning av genomförd träning.
  • I gruppen provar de aktiva alla olika grenar som finns i friidrott. Träningen anpassas efter hur stor gruppen är och hur många tränare som finns. Det är upp till tränaren att avgöra vilken träning som sker vid varje tillfälle.
  • Kolla försäkerhetsskull i kalendern Grupp 1 vid varje träningstillfälle när och var vi har träning. Det kan vara en tävling, avslutning eller lov som gör att träningen är inställd eller ändrad. 

Är ni en ny friidrottare så kom och prova på friidrott när den är som roligast under 3 söndagar.
Känns det bra så är det bara att betala medlemsavgiften. 

Har ni några frågor så finns Helena på telefon 0708-869854 (gärna på kvällen sent spelar ingen roll) eller på This is a mailto link

Välkomna!!

TFiK:s nyheter

 
 
Styrelsen i Trollhättan Friidrottsklubb följer noga utvecklingen vad gäller spridningen av Corona Covid-19. Nedan följer mer info.
 
IK Orient inbjuder till 8:e Lilla Uddevallaspelen i Uddevalla Lördagen den 21:e mars 2020 i Rimnershallen Start kl. 10.00. Tävling för 7 – 11 år

 

    

 

 

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info

SM-sponsorer

Våra Sponsorer

 

 

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 

 

 

 

 

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer