Hoppa till sidans innehåll

Vi behöver bli fler tränare/hjälptränare i klubben

05 JAN 2020 19:11
Vi skulle verkligen behöva bli fler tränare i klubben. En del av våra tränare har slutat och andra har flyttat från Trollhättan så nu behöver vi bli några till för att vi kan träna våra aktiva så bra som möjligt.
  • Uppdaterad: 27 MAR 2017 21:36

Vi har idag tränare som har friidrottsbakgrund men också flera tränare som har annan idrottsbakgrund. Vi kompletterar varandra riktigt bra tycker vi. Men vi behöver bli fler för att kunna ta hand om våra aktiva som bara blir fler och fler men också duktigare och duktigare.

Vi letar efter personer som gillar idrott och att lära ut idrott. Ni behöver inte vara några "färdiga" friidrottstränare. Vi har genom åren många tränare som har börjat som hjälptränare under en tid och därefter genomför en eller flera tränarutbildningar efter ett tag och det brukar fungera bra. 

Vi går utbildningar i 3 olika steg. Dessa steg genomförs med flera års mellanrum och är inriktade på olika åldrar eller grenar. Utbildningarna håller riktigt bra klass och flera av lärarna är Sveriges bästa aktiva och tränare i olika grenar. Utbildningen brukar genomföras i Göteborg, Uddevalla eller i Borås.

Vi behöver fylla på med tränare i alla våra grupper. Alla är välkomna att visa intresse för att vara tränare, oavsett om ni har en aktiv i klubben eller inte.

Är någon av er intresserad att börja som tränare/hjälptränare så hör av er till mig så svarar jag gärna på era frågor. 

MVH//Helena 0708-869854

 

Skribent: Helena Börjesson
Epost: This is a mailto link

 

    

 

 

 Följ oss på sociala medier

    Facebook 

    "TeamTFIK" 


 Trollhättan FIK -

en del av Svensk Friidrott

 

Postadress:
Trollhättan FIK - Friidrott
Enar Karlsson, Vadarevägen 5
46141 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0732110730
E-post: This is a mailto link

Se all info

SM-sponsorer

Våra Sponsorer

 

 

 

 

logga länsförsäkringar

 

Centralen logotype

logologga beijer

 

 

 

 

 

 


 

Vill du också synas här?

Läs mer